Du er landet på Møbelhunde.dk, det helt rigtige sted at finde møbelglidere. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle møbelglidere tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Møbelglidere B – Oval – filtglider til glatte og hårde gulve

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Beslagsmanden.

Her kan “Møbelglidere B – Oval – filtglider til glatte og hårde gulve” fås til 12,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Glideindsats til møbelglidersystemet.
Møbelglideren sættes i basiselementet som er monteret på dit møbel. Glideren kan nemt udskiftes med en flad skruetrækker. Denne model er med flitglider velegnet til glatte og hårde gulve. Denne del fungerer samme…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

2: Møbelglidere B – Rund – vendbar til sarte og robuste gulve – læderfiberblanding

Anden anbefaling har vi fundet hos Beslagsmanden, hvor du kan købe Møbelglidere B – Rund – vendbar til sarte og robuste gulve – læderfiberblanding til kun 6,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Glideindsats til møbelglidersystemet.
Møbelglideren sættes i basiselementet som er monteret på dit møbel. Glideren kan nemt udskiftes med en flad skruetrækker. Denne model er vendbar og velegnet til sarte og robuste gulve.
Let at clipse ud, vende og c…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

3: Møbelglidere B – Firkantet – kunststofglider til bløde gulve

Næste anbefaling er “Møbelglidere B – Firkantet – kunststofglider til bløde gulve”.

Dagens bedste tilbud på “Møbelglidere B – Firkantet – kunststofglider til bløde gulve” har vi fundet hos Beslagsmanden hvor prisen lige nu er 13,40 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Glideindsats til møbelglidersystemet.
Møbelglideren sættes i basiselementet som er monteret på dit møbel. Glideren kan nemt udskiftes med en flad skruetrækker. Denne model er en kunststofglider velegnet til bløde gulve. Denne del fungerer sammen med…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

4: Møbelglidere B – Rund – flitglider til glatte, sarte gulve

Sidste produkt på vores liste er Møbelglidere B – Rund – flitglider til glatte, sarte gulve som vi har fundet til 3,- hos Beslagsmanden.

Forhandlerens beskrivelse:
Glideindsats til møbelglidersystemet.
Møbelglideren sættes i basiselementet som er monteret på dit møbel. Glideren kan nemt udskiftes med en flad skruetrækker. Denne model er med flitglider velegnet til glatte og sarte gulve. Denne del fungerer samme…

Se hos Beslagsmanden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste møbelglidere i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse møbelglidere:

Dyreste Møbelglidere på listen er Møbelglidere B – Oval – filtglider til glatte og sarte gulve fra Beslagsmanden med en pris på 18.75. Billigste udvalgte Møbelglidere er Møbelglidere B – Rund – læderfiberblanding med stopeffekt som du kan købe for 1.60 hos Beslagsmanden. Forskellen på de to priser er 17.15 kr.
Ovenstående Møbelglidere data og priser er hentet fra 1 butikker (Beslagsmanden). Alle Møbelglidere tilbud er opdateret i dag 06-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.